Centre d' Ortopèdia i Podologia Mestres

Benvingut al nostre centre

Ortopèdia Mestres som un equip de professionals i especialistes enfocats a millorar la teva vida cuidant de la teva salut. Es fundà l’any 1973 per Rosa Mestres a Sabadell (Barcelona). Actualment el centre es dirigit per Marta Ribas Mestres , podòloga i ortopeda col•legiada numero 1.112 per el col•legi de podòlegs de Barcelona.

Al Centre d’Ortopèdia i Podologia Mestres realitzen tot tipus de tractaments per a adults i nens, amb la millor atenció personalitzada dels nostres experts podòlegs i ortopedes. El nostre horari és de dilluns a divendres de 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h. Per les visites de podologia i plantilles funcionem amb visites concertades.

  • Serveis de podologia i tot tipus de tractaments especialitzats
  • Mitges, mitjons i pantys de compressió
  • Sabates especials per a uniformes i ús de plantilles per a nens
  • Sabates reforçades infantils per a ús de plantilles

Des de fa més de 50 anys col.laborem amb la Corporació Sanitària  Parc Taulí, treballant conjuntament amb l’equip mèdic per a poder atendre als pacients hospitalitzats.

SALES DE QUIROPODOLOGIA
Disposem de dues sales on els dos podòlegs del Centre, us ofereixen els serveis de quiropodologia; aquest servei es basa en el tractament d’ afeccions del peu que afecten a nivell dèrmic o mecànic.

SALA D’ESTUDIS BIOMECÀNICS
Disposem d’una sala amb camilla, plataforma de pressions i cinta de córrer per tal de poder observar i evaluar tots els dèficits biomecànics del pacient i poder diagnosticar i tractar.

SALES D’ORTOPÈDIA
La nostra consulta es dedica al sector de la ortopèdia, de les pròtesis i de les ajudes tècniques.

SALA ORTOPÈDIA/BOTIGA
Tenim una sala privada destinada a les dones que han passat per una mastectomía, on les podem assessorar de tots aquells articles que els poden ser útils; Pròtesis Mamaries, Sostenidors especials per mastectomia, sostens esportius, banyadors.Les atendran Tècniques Ortoprotèsiques, professionals del sector.

SALA TRAUMATISMES
També disposem d’una segona sala per extreure guixos per a pacients que han patit qualsevol traumatisme o fractura;aquí mateix els fem el canvi del guix per a l’ortesis o fèrula indicada.

SALA ZEN
En el nostre centre es realitzen sessions de Reflexologia Podal i Drenatge Limfàtic.
Realitzem un treball holístic per a sol.lucionar els vostres problemes: -Sol.lucionem problemes limfàtics proporcionant-vos prendes compressives ; alhora, perquè aquest tractament sigui més efectiu ho acompanyem amb uns massatges de drenatge Limfàtics.

"Complir els reptes d'un entorn sanitari en constant canvi."

Coneix els nostres especialistes

Demani cita prèvia